kiviju@kiviju.si
+386 41 318 824

Skupni prostori

Za kuhanje in druženje je namenjena kuhinja, ki se nahaja v spodnji etaži hiše. Da bi bilo dovolj prostore za kuhanje za vse, sta v kuhinji dve indukcijski plošči s po štirimi kuhalnimi polji, dve pečici, dva umivalna korita, mikrovalovna pečica in pomivalni stroj. Za veliko mizo je lahko hkrati približno osem oseb. Kuhinja je opremljena še z dvema hladilnikoma in zmrzovalnikom. V hladilniku je določen prostor posebej za sobo, ki jo najemaš.

Kuhinja

V vsakem nadstropju je WC z umivalnikom. V prvem nadstropju pa je večja skupna kopalnica z 3 umivalniki in tremi zasebnimi kabinami s tuši. Kabine so opremljene s praktičnimi odlagalnimi policami in obešalniki, ki nudijo suho mesto za odlaganje. V tuš kabino se od znotraj zakleneš, tako da imaš popoln mir za tuširanje oz. sprostitev pod toplo vodo, ki je ne zmanjka zaradi velkega zalogovnika tople vode in močne peči za ogrevanje. Druga kopalnica, ki je na podstrehi ima WC in umivalnik, ter posebej tuš kabino in je v glavnem namenjena sobam na tem nadstopju.

Kopalnica

Za umazano perilo poskrbi pralni in sušilni stroj, ki se nahajata v spodnjem prostoru ob kuhinji.

Pomembni del skupnih prostorov je tudi vrt, kjer se nahaja zastrešena kolesarnica in klopca za klepet ali sprostitev na vrtu.

Galerija